Sådan slettes Windows10Upgrade-mappen i Windows 10

Hvis du har set en Windows10Upgrade-mappe i Windows 10-systemdrev og spekulerer på, om du kan slette den, så kan du. Windows 10 Update Assistant opretter mappen. I dette indlæg vil vi dele, hvordan du kan slette Windows10Upgrade-mappen i Windows 10 og også slippe af med Assistent-værktøjet.

Windows 10 Update Assistant er det officielle værktøj til Microsoft, som bliver tilgængeligt efter et par dage efter frigivelse af funktionsopdateringen. Det kan downloade og installere funktionsopdateringer på din enhed. Du kan også bruge dette værktøj, hvis du ikke kan vente på, at den automatiske download sker alene. Windows Update sørger for at få dig de nye funktionsopdateringer, hver gang de frigives. Men hvis opdateringen af ​​en eller anden grund ikke er tilgængelig for din computer, kan du bruge Windows 10 Update-assistenten.

Slet Windows10Upgrade-mappe

Windows10Upgrade-mappen findes på C: \ eller det primære systemdrev og bruges af værktøjet til at downloade opgraderingsfiler.

Det er muligt, at du måske har brugt dette værktøj på et tidspunkt og glemt det. Mappen blev oprettet, da du installerede Windows 10 ved hjælp af Update Assistant. Så når du fjerner det, fjerner det også mappen. Hvis du ikke afinstallerer assistenten, genskaber den mappen.

Sådan slettes Windows10Upgrade-mappen i Windows 10

Hvis Windows 10-opgraderingsprocessen gik glat, kan du sikkert slette denne mappe. Der er flere måder at deaktivere Windows 10 Update Assistant:

  1. Afinstaller Windows 10 Update Assistant
  2. Bliv ved med at dræbe Windows Update Assistant
  3. Stop Update Orchestrator Service
  4. Fjern udførelsestilladelsen til Windows 10 Update Assistant.

Den første metode sletter automatisk mappen Windows10Upgrade - og vi anbefaler at bruge denne metode.

slet Windows10Upgrade-mappen

I tilfælde af 2. eller 3. foreslår vi at slette mappen manuelt. Mappen indeholder installationsfiler til Windows 10, så det er sikkert at fjerne dem.

Den sidste metode er, hvor du kan fjerne eksekveringstilladelsen til programmet, og det vil aldrig være i stand til at køre. At gøre dette:

  • Start task manager, find Windows 10 Update assistent, højreklik og find filplaceringen.
  • Højreklik på assistenten, og vælg Egenskaber> Sikkerhed
  • Fjern Udfør tilladelse fra hver bruger.

Hvis din opgradering gik godt, har du muligvis ikke længere brug for filen før den næste funktionsopdatering, du kan sikkert slette den.

PS: Denne mappe er forskellig fra Windows.old-mappen, som indeholder en sikkerhedskopi af den tidligere version af filen og bruges til at gendanne tilbage til den tidligere version af operativsystemet.

Slet Windows10Upgrade-mappe