Slet leveringsoptimeringsfiler og genvind tabt diskplads

Kan jeg slette leveringsoptimeringsfiler ? Hvis du har dette spørgsmål, skal du læse videre, da dette indlæg viser dig, hvordan du sletter Windows Update Delivery Optimization Files & genvinder mistet diskplads på Windows 10-pc.

Windows 10 introducerer Windows Update Delivery Optimization-funktionen, hvor din computer muligvis modtager opdateringer fra eller sender opdateringer til tilstødende computere eller computere på dit netværk. Selvom dette ville betyde, at du får opdateringer meget hurtigere, ville det også manke, at du har større båndbreddefakturer samt mistet diskplads ved at gemme disse Windows Update Delivery Optimization Files.

Vi har allerede set, hvordan du deaktiverer Windows Update Delivery Optimization. Lad os nu se, hvordan du sletter eller fjerner de resterende leveringsoptimeringsfiler, hvis der er nogen fra din computer og genvinder diskplads.

Slet leveringsoptimeringsfiler

Kør det indbyggede Diskoprydningsværktøj. Skriv Diskoprydning i søgefeltet. Klik derefter på resultatet for at åbne det.

Når du kører dette værktøj, hvis der findes leveringsoptimeringsfiler på din computer, vises de i resultaterne.

Marker afkrydsningsfeltet mod Leveringsoptimeringsfiler for at slette dem. Disse leveringsoptimeringsfiler er filer, der tidligere blev downloadet til din computer. De kan slettes, hvis de i øjeblikket ikke bruges af leveringsoptimeringstjenesten.

leveringsoptimeringsfiler

Da du allerede har deaktiveret Windows Delivery Optimization-funktionen, kan du sikkert slette disse filer.

Filerne kan være kun et par MB'er eller endda være større i størrelse, og dermed kan sletning af dem hjælpe dig med at genvinde diskplads yderligere.

Jeg har bemærket en ting på min Windows 10-computer. Selv når jeg har deaktiveret Windows Update-leveringsoptimering, ser jeg en gang imellem, at den er tændt tilbage! Måske sker det efter nogle Windows-opdateringer. Så du skal kontrollere denne indstilling til og fra og kontrollere, at indstillingen ikke er vendt tilbage fra Fra til Til. Du kan derfor også have brug for at slette leveringsoptimeringsfiler regelmæssigt.

Så du disse filer på dit system? Hvad var deres størrelse?

leveringsoptimeringsfiler