Sådan blokeres eller fjernes blokering af nogen på Skype

Hvis nogen forstyrrer dig på Skype, eller du ikke vil tale med nogen af ​​en eller anden grund, viser vi dig, hvordan du blokerer nogen på Skype inden for øjeblikke. Hvis du tidligere har blokeret nogen, og nu vil du fjerne blokeringen af ​​denne person, er instruktionerne for det også blevet dækket i dette indlæg.

Sådan blokeres nogen på Skype

Denne artikel viser de trin, du kan følge i Classic Skype, Skype UWP-app og Skype Online. En ting, du skal bemærke, inden du blokerer nogen på Skype, er at den blokerede person ikke vises på kontaktlisten, men han / hun kan sende e-mail til dig, hvis du har delt dit e-mail-id.

Selvom processen med at blokere nogen er næsten den samme i tre forskellige versioner af Skype, er nogle muligheder forskellige. Med det i tankerne er her detaljerede trin, du skal følge, især Skype-versionen.

Klassisk Skype:

  • Åbn Classic Skype-klient på din computer, og vælg den person på din kontaktliste, som du vil blokere.
  • Højreklik på personens navn, og vælg Bloker denne person .

Sådan blokeres eller blokeres nogen på Skype

  • Vælg Bloker i popup-vinduet, hvor det beder om bekræftelse.

Skype UWP-app:

  • Åbn den indbyggede Skype-app, og vælg en kontakt, som du vil blokere. Du kan vælge fra Seneste kontaktliste eller Kontaktliste.
  • Højreklik på denne person, og vælg Bloker kontakt .

  • Vælg Bloker i det næste popup-vindue.

Skype Online:

  • Log ind på din Skype-konto på Skype Online eller her: //web.skype.com.
  • Vælg den kontakt, du vil blokere.
  • Højreklik på denne kontakt, og vælg Bloker kontakt.

  • Som normalt skal du klikke på Bloker i det næste popup-vindue.

Sådan fjerner du blokering af nogen på Skype

Hvis du har blokeret nogen tidligere, men nu vil fjerne blokeringen af ​​den person af en eller anden grund, her er hvad du skal gøre.

Klassisk Skype:

  • Gå til Værktøjer> Indstillinger .
  • Gå derfor til Privatliv > Blokerede kontakter .
  • Vælg den kontakt, du vil fjerne blokeringen, og klik på Fjern blokeringen, denne person.

  • Klik på Gem for at ændre ændringen.

Skype UWP:

  • Klik på profilbilledet.
  • Vælg Indstillinger .
  • Rul ned til bunden, indtil du får kontaktpersoner . Under dette afsnit skal du finde Administrer blokerede kontakter.

  • Klik på den tilsvarende blokeringsknap, som du vil fjerne blokeringen.
  • Klik på Udført, når du er færdig med dette.

Skype Online:

  • Gå til fanen Kontakter på Skype Online, hvor du kan finde alle kontakterne.
  • Find ud af den kontakt, du vil fjerne blokeringen.
  • Højreklik på denne kontakt, og vælg Fjern blokering af kontakt .

Efter at have blokeret nogen tager det et par øjeblikke at få tilbage alle de tidligere samtaler.

Håber dette hjælper!